Wijn en koupijn - Reisverslag uit Buenos Aires, Argentinië van Niels en Frederieke Voswijk en Palland - WaarBenJij.nu Wijn en koupijn - Reisverslag uit Buenos Aires, Argentinië van Niels en Frederieke Voswijk en Palland - WaarBenJij.nu

Wijn en koupijn

Door: Niels van de site, Fred van het dagboek

Blijf op de hoogte en volg Niels en Frederieke

07 Oktober 2006 | Argentinië, Buenos Aires

Lieve mensen,

Een stukkie verder in Argentinie en logischerwijs dus ook een stukkie op de site. Maar eerste: laten we beginnen waar we vorige keer zijn opgehouden, Mendoza, hoofdstad van de gelijknamige provincie. Wijnland.

Wat moeten we er van zeggen. Mendoza is voor Argentijnse begrippen groen (zowel fauna als geld), schoon, overdag rustig en het bubbeld en bruist als een goedkope fles Gall & Gall-champagne in de avond. Argentijns Zwolle, maar dan een beetje anders. Een stad in het bezit van fraaie pleinen en mooie parken. Ideaal om een paar dagen rond te hangen. En juist dat hebben we negen dagen gedaan. Leunen in het kwadraat. Behalve veel slapen en televisiekijken hebben we ons kort laten wieken bij de kapper en bij de plaatselijke kwakzalver heeft Fred haar orale ijzerwerk laten bijveilen. Daarnaast hebben we parken en pleinen bekeken, belegen en bezeten. Beetje mensen loeren op Plaza de Espana: een plein, beplakt, bestukt en betegelt met mozaik, Plaza de Indepencia: het hart van de stad, vol met niet werkende fonteinen en licht vrijende stelletjes. Parque San Martin: een park met de oppervlakte van de totale binnenstad van Mendoza. Op zondag is het daar de Wijthemerplas; gezinnen, patsers, muziek, voetbal, asado´s, flirten. Het bekende werk hier.

De provincie van Mendoza produceert zeventig procent van de uit Argentinie afkomstige wijn en dus zou het niet bezoeken van een aantal wijnfabrikanten een regelrechte belediging voor je lever zijn. En aangezien ik nu niet echt het type ben om organen te beledigen, hebben we een bus gepakt en zijn we richting Maipu gagaan. Dorp van wijngaarden en verder eigenlijk niets. Bodegaterritorium. Fietsjes gehuurd, paar extra bar in de banden laten spuiten en op weg. Aangezien we niet de enige toeristen waren die die dag hadden besloten om een wijnroute te fietsen, hebben we onze pedalen flink laten rondraaien (denk dat we de tandwieltjes op 24/57 hadden staan). Iedereen begon bij het bezoeken van Bodega nr. 1, wij zijn als eerste maar eens op zoek gegaan naar nr 7: Bodega di Tomasso. Niet alleen de oudste, maar eveneens de mooiste van Maipu. Binnen het half uur gearriveerd. Na een rondleiding door de wijnkelders en een uitleg van het proces begon datgene waar we voor gekomen waren: dronken worden! oftewel wijnproefen. Zeven verschillende wijnen gerold, beroken en geproefd. Na een ontbijt van twee broodjes begon het in onze bovenkamer toch redelijk te draaien. Moet wel zeggen dat de persoonlijke uitleg van onze gids er wel voor heeft gezorgd dat je ons niets meer hoeft te leren op het gebied van wijnen. Conesseurs.
Nog een wijntje gekocht. Een Malbec, na eigen proeven kunnen we zeggen een zachte, elegante en warme rode wijn, in het bezit van een zachte, milde geur. Een belegen, zachte smaak. Een tikkeltje aards, met een lange, fruitige afdrank. Een aanradertje.

Na afloop met onze licht beschonken lichamen en vertroebelde blik, slingerd wat extra meters gemaakt naar een delicatessefabriek. Daar wat chocolaatjes op de kopgetikt. Vervolgens nog een wijnfabriek, inclusief het grootste wijnmuseum van Zuid-Amerika, bezocht om daar vriendelijk doch beslist de te proeven wijn af te slaan (ik weet het, schaamte maakte zich ook van mij meester).

Volgende dagen maar weer weinig uitgevoerd. Zie het bovenstaande stuk aangaande pleinen en parken. Wel nog uitgenodigd door de directeur van ons hostel om met hem en zijn familie de verjaardag van zijn neef te vieren. Op de bekende manier, met een asado en wijn. Om de man niet voor schut te laten staan, deze aanbieding maar aanvaard. Vervelend: veel vlees, empanadas en wijn.
Aan het einde deed het bekende fenomeen zich weer voor dat alle Argentijnen verschrikkelijk nieuwsgierig en/of oprecht geinteresseerd in buitenlanders zijn. Willen alles, maar dan ook alles van je weten: waar kom je vandaan?, wat doe je?, hoe is het daar?, hoe vaak doen jullie het per maand?, wat is je schoenmaat? etc. Leuke avond gehad en je mag raden wie er weer als laatste uitgedweild werden. Juist.

Hoog op ons lijstje stond ook het beklimmen van Aconcagua, de hoogste berg van het westelijk- en zuidelijkhalfrond. 6962 meter puur steen. Na een busreis van drie uurtjes, ons aflaten zetten bij de mirador. Een doorkijk op de berg. We waren er helemaal klaar voor om een poging naar de top te wagen. Vanaf het afzetpunt hadden we nog maar 4000 meter te gaan. Koekie. In vol ornaat begonnen aan de beklimming: trendy ´urban lifestyle´ winterjassen, loosefit spijkerbroek, kekke bergschoenen, bijpassende zonnebrillen, fris gecoiffeurde kapsels en bij Niels een beginnende Frank Zappa snor (eenmaal boven wil je toch een beetje smakelijk op de foto). Een dappere maar onverstandige poging. We waren twee vredelievende mensen in een vijandige omgeving. De ruige pieken van de Andes geven zich niet zomaar gewonnen. Met vrieskou en wind als grootste bondgenoten bleek dit beest van een berg zich toch niet gewonnen te willen geven. Blijkbaar wint puur natuurgeweld het vrij gemakkelijk van de laatste mode. Na een halfuurtje waren we weer op de terugweg. Afhakers.

Gisteren hebben we een bus gepakt naar Bariloche, midden in het merendistrict. Het vloeibare hart van Argentinie. Ontelbaar veel meren omringd door met poedersuiker bedekt hoogebergte. Het levert een niet verkeert uitzich op. Geen idee wat we hier gaan doen, maar ben er van overtuigd dat het mooie praatjes en plaatsjes op gaat leveren.

Tot die tijd,

Geluk en voorspoed in jullie privé- en arbeidsleven.

Een groet en kus van ons aan jullie.

Niels en zijn Frederieke

Ps.
Geld vliegt er hier hard uit en Fred is bijna jarig (16 oktober). Jullie kunnen cadeaus overmaken op rekeningnummer: 325642451 t.n.v. F. Palland. Alvast hartelijk dank voor het gulle geven ;).

• 08 Oktober 2006 - 15:32

Tappie:

Hoi toppers,

Toch maar beklommen die berg, kun je weer een streepje bij zetten. Toffe foto's daarvan ook, moet wel een hele ervaring zijn geweest. En die verjaardag meevieren klinkt ook gezellig. Je moet wel van alcohol houden, maar dat komt wel goed denk ik bij jullie.

Klinkt alsof jullie je heel goed vermaken. Perfect. Misschien vinden jullie het wel aardig om wat van hier (Zwolle) te horen. Het begint in Nederland serieus kouder te worden. Gisteren maar wel even met 2 - 8 van de nummer twee van de competitie Berkum gewonnen. We staan nu vier aan kop. Daarnaast nog even Douwe (die andere wereldreiziger) in Thailand gesmst vanwege zijn verjaardag. Die jongen berichtte terug dat ie net ander een Heineken zat. Helemaal in de Zwolse traditie.

Er staat weer een Zing maar mee feest aan te komen. Hopen dat nu het karaokeapparaat het wel doet. Voor de rest niet zo heel veel bijzonders hier. Behalve wellicht dat onze overbuurman (op pagweg 100 meter) weer gezellig is wezen klagen (al om 01.00) op mijn verjaardag. Flapdrol dat ie er rondloopt. Maar dat is dan ook alles. Ik heb me meteen maar even opgegeven voor jullie site, zodat we de berichten van jullie automatisch in de mailbox krijgen. Wel zo handig. Heel veel plezier daar en drink er nog eentje op ons.

Groet, Ronald (alias Tappie)

• 08 Oktober 2006 - 16:51

Gerjen En Kim:

Lieve breurtien, scheunbreutien en scheunzussien,

Allereerst even het haar...Fred, gedurfd en prima resultaat! De foto's zijn weer schitterend, vooral de witte benen...eehh bergen, zijn erg aantrekkelijk. Moesje en daddy tellen al af vanaf dat ze geboekt hebben. Zij klagen dat ze nog zo lang moeten wachten, wij zijn jaloers dat ze uberhaupt kunnen aftellen!

In Nederland is alles zoals het is, de herfst is volop in gang, de blaadjes vallen van de bomen, de nieuwe brug bij Westenholte is bijna klaar, jullie flatje heeft de eerste verwarming al weer gehad en VV Hattem staat bovenaan. Tja, jullie zijn iets avontuurlijk ingesteld momenteel, de enige reisjes die wij maken zijn naar ons werk en terug. Geniet er nog van saampjes en ik mail binnenkort wel weer.

Liefs Gerjen en Kim

• 08 Oktober 2006 - 19:45

Iris:

aaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhh.............wat ziet mij oog (en nog meer van ons). een kort koppie, tjee wie had dat nou gedacht bij fredje. maar ik moet zeggen, stiet oe goed hoor wieffie (ff wat gelul uut asselt). sexy babe zou ik zeggen. ik zal eens even met de meiden overleggen wat de regels zijn wat betreft verjaardagen als je in het buiteland verkeert. hoe dit nu op te lossen? antwoord volgt spoedig.
    in dit kikkerlandje niet veel soeps, de herfst zet al mooi door en onze zomerkleertjes moeten nu toch wel echt de zolder op.
    aju x iris

• 10 Oktober 2006 - 08:20

Gerlise:

Als ik terugkom uit het buitenland heb ik echt lang haar.... hahahaha....

jajaja.... dan mag het nog wel heel snel gaan groeien!!!

Staat echt vet stoer, freddie!!!, echt super leuk!!!

Inderdaad Iris, we moeten het nog maar eens even over de regels hebben, wat te doen als je in het buitenland bent met je verjaardag.. mmmmhhh tja....we zullen zien.

• 10 Oktober 2006 - 08:24

Gerlise:

Zal je morgenavond effies mailtje sturen fred!

Liefs x

• 11 Oktober 2006 - 16:11

Roy En Gerijke:

Nou, nou, en ik maar denken dat ik het in Nederland ook best naar mijn zin kan hebben. Het is me wel weer wat hoor! Jullie leiden een leuk leventje zo! Pa en ma ook trouwens, in het hoge Noorden. Ma stond oog in oog met een eland.... of dat nou zo leuk is weet ik ook eigenlijk niet. Die beesten zijn echt groot en heel sterk! Maar goed,ik vermaak me nog steeds prima met Roy en het huishouden hier in Hasselt County. We houden jullie wel op de hoogte van onze avonturen in Hasselt en Kampen! HAHA. Groeten

• 11 Oktober 2006 - 17:58

Jürgen:

Setje!

Na het debacle van de vorige keer heb ik maar besloten alleen achter het toetsenbord te kruipen. Twee dominante persoonlijkheden + één toetsenbord = big trouble.

Wederom heb ik met veel interesse jullie berichten gelezen en mijn complimenten voor jullie doorzettingsvermogen (ondanks die berg) en zelfredzaamheid.

Tja, hoe het hier is...fulltime werken, 2x p/w trainen, 1x p/w voetballen, 1/2/3 x p/w zuipen, de blaadjes van de bomen verkleuren alweer, de dagen worden korter, de winterdepressie komt eraan en de midlife ook!

Geniet dus maar lekker!

N.B. Fredje, alvast van harte en een dikke pakkerd, ook van Marietje!

• 12 Oktober 2006 - 10:26

Debby Van Der Stouw:

Hee Fredje en Niels,

Marrie is nu bij mij aan het lunchen op het werk en was helemaal enthousiast aan het vertellen over je nieuwe korte koppie hahaaa, stoer hoor....dus ik heb nu even jullie website in mijn agenda gezet, blijf ik ook nog een beetje op de hoogte van jou......Ik hoop dat jij/jullie het hartstikke naar jullie zin hebben en geniet er maar flink van.
    Ik ga nu even een broodje eten met mijn lieve nichie.
    Oh ja met mij en Jacco gaat ook alles goed, zijn verhuisd naar de Van de Vechtlaan, heel mooi geworden allemaal en eindelijk weer iets van onszelf, helemaal leuk.
    Nou lievies, tot de volgende keer.

knuffel Debby en natuurlijk ook een big hug van Marrie

• 12 Oktober 2006 - 11:17

Mattie:

Het is ff geleden maar blijft leuk om te lezen. Jaloezie is het verkeerde woord, het is jullie gegund! Maar toch (ik tik dit nu in op het werk) baal ik elke keer weer een beetje meer als ik jullie verhalen lees.....

Nieuwtjes en Wetenswaardigheden:
    * Douwe kwam drie dagen voor vertrek erachter dat zijn paspoort niet meer lang genoeg geldig was bij terugkomst. Paniek in de tent en een Douwe die mij deed terugdenken aan Eastbourne. Dan weet je wel hoe laat het is...
    Diezelfde avond verjaardag van Tappe en ik heb nog nooit iemand zo in de zeik zien worden genomen. Een ongekend leedvermaak.
    * Maarten en ondergetekende zijn vervolgens leeggeroofd (door de man die de staatsgreep eigenhandig in Thailand gaat stoppen) mbt kleding, literatuur en lectuur, schoeisel en ga zo maar door. DD was niet echt goed voorbereid.
    * Mattie is nog steeds blessurevrij. Al meer dan drie weken en sta weer in de basis. Aan kop met het 4e (evenals het 1e, 2e en 3e).
    * Mijn zusje heeft een huis gekocht. Mijn kleine zusje gaat gewoon eerder samenwonen en volwassen doen dan ik, kan het nog niet bevatten.
    * Al wekenlang staan er geen rare dingen over Holtenbroek in de krant. De buurt is echt opgeknapt.
    * Oranje is niks zonder Bommel en Ruud.

Moet weer aan het werk (zucht)....

Liefs en groeten.

Mathijs

• 13 Oktober 2006 - 15:13

Far Och Mor:

Hej,hej, lieve schatten,

Zittend in de watermolen te Slättö, van Richard en Karin, zien we hoe het jullie vergaat in het ruige wijnland. Je haar, kind wat heb je gedaan !!! (ik vind het harstikke mooi, pa) inderdaad gedurfd maar erg leuk !!! Het is net of ik mezelf zie en jullie lijken ook wel wat opelkaar, blonde stekkels. (Ook Niels ziet er erg leuk uit, als je het zadel iets hoger en stuur wat lager zet kom je zelfs voor de eindoverwinning in aanmerking. Over de wijnproeverij en jullie aanrader en de bijbehorende smaakbeschrijving wil ik het nog wel'es een keer hebben, pa). Vanochtend zijn de boomchirurgen uit Zutphen en Velp weer naar het zonnige zuiden vertrokken.Van de week de oude eik en de 2 bomen voor het huis (ook) bij geknipt. Ziet er goed uit, kom maar kijken.
    Nu even van ons de hartelijke groeten en volgende (misschien maandag)keer meer.

Far och mor

• 16 Oktober 2006 - 06:28

Pascal & Marit:

Lieve Fredje,

Van harte met je verjaardag! Jooeeehhoee,25 jaar!! Geniet samen van deze bijzondere dag. Je kado is onderweg.....

Kusje van ons

• 16 Oktober 2006 - 08:19

Gerlise:

FREDJE, VAN HARTE GEFELICITEERD MET JE VERJAARDAG!!!!!!
    CHECK JE PERSOONLIJKE MAIL VANAVOND EVEN!!!!!

FIJNE DAG SAMEN VANDAAG

DIKKE KUS, GERLISE

• 16 Oktober 2006 - 08:22

Mathijs En Cynthia:

Fred,

Van harte gefeliciteerd met je 25e verjaardag! Een fijne dag gewenst!!!

Liefs Mathijs en Cynthia!!

• 16 Oktober 2006 - 08:37

William En Karin:

HAPPY BIRTHDAY!!
    Een halve Sara, op naar de volgende 25.

Groeten uit Hasselt

• 16 Oktober 2006 - 09:57

Gerijke:

Fred dit is je verjaardag, je verjaardag vieren wij!

• 16 Oktober 2006 - 11:08

Mir:

25 JAAR! Waaauuuww, gefeliciteerd FRED! Gelukkig voel jij je nog heel jong en zie je er nog zo enorm jong uit..
    Je viert het vast wel, ben benieuwd hoe...
    Veel liefs! En nu ga ik je missen op het bootfeest! Afgelopen vergadering nog oude verhalen naar boven gehaald het thema was 'Fred op het bootfeest'!
    Kus aan Niels!
    Kus Mir

• 16 Oktober 2006 - 11:57

(o)Wijnand En (t)jok:

haalo kui, vanuit sikkel 34 de hartelijke felicitaties met je 25e leuk om zo van je te vernemen hoe het is groeten en veel geluk ddar samen

• 16 Oktober 2006 - 14:16

Dieter:

He toppers, lekker aan het vakantievieren!!
    Als je het niet erg vind zit ik in mijn dagelijkse sleur van werk, relatie, vriendschap, broederschap ( bla, bla, bla ).
    Ik wilde via deze weg jouw feleiciteren met je verjaardag. Geniet ervan
    groeten Dieter

• 16 Oktober 2006 - 16:25

Far Och Mor:

Lieve Frederieke, Van harte gefeliciteerd met je 25-STE verjaardag. Niet te geloven mijn kleine meisje, waar blijft de tijd? En nu zo heel ver weg! Gelukkig is het bij jullie 9 uur vroeger, zodat we mischien de eersten zijn met een felicitatie. We wensen je nog heel veel gezonde jaren toe, hopelijk samen met Niels. Wij gaan morgen in de stad heerlijk koffie drinken met gebak!
    Het is nu half 3 hier. 'k Ga zo dadelijk met een zojuist gebakken appeltaart, op de fiets, naar Slättö kvarn, waar pa aan 't werk is. Bijbaantje. Er moeten spullen in elkaar gezet worden voor een beurs. Intussen na de fietstocht(9 km)beland op het kantoor, zie ik dat wij helaas niet meer de eersten zijn, wat jammer,ha,ha. Je moeder achter de computer, ja,ja, stoer he´? we wensen je een leuke dag en jullie zullen vast wel een gezellig feestje bouwen met mensen van over de hele wereld! Een 3 dubbele kus, liefs.

Med vänlige hälsningen,

Mor och far.

• 16 Oktober 2006 - 16:43

Mariëlle En Jürgen:

Dag Fredje! Ook vanuit Apeldoorn van harte gefeliciteerd!

• 16 Oktober 2006 - 17:45

Barry En Stefanie:

Hey Frederieke en Niels,
    Gefeliciteerd met je 25e verjaardag. Leuk om weer even te lezen hoe het gaat. Je haar is echt heel kort, ik kan je herkennen op de foto, maar daar is ook alles mee gezegt. (Ik zag het aan je handen dat je het was, of eigenlijk meer aan je pink, dat is de manier van hoe jij een glas vasthoudt, gek he??) Heeel veel plezier daar nog en geniet!!
    Lieve groeten vanuit Hasselt, Barry en Stefanie

• 16 Oktober 2006 - 19:35

Roelie En Henk Jan:

Op deze heugelijke dag van ons, een berichtje. Ja, ja, vijfentwintig alweer vandaag, onze hartelijke en welgemeende felicitaties voor jullie beiden. Leuke dag? De familie komt zeker niet dit jaar of zijn er toch een paar overgevlogen om een Zuid-Amerikaans feestje mee te vieren? Alles goed en raken jullie al gewend aan het zwerversbestaan? Ik (Roelie) probeer jullie reisverhalen bij te houden, maar ik ben wel eens een beetje achter, dan zit ik een uur achter de computer te lezen. Zoals je wel weet ben ik net zo'n held als je moeder wat de computer betreft.
    Hier gaat alles goed, HJ is nog steeds met de afronding van zijn werk bezig. Half november zal het waarschijnlijk afgelopen zijn. En wat dan? Grote vraag! Maar het leven gaat door en HJ is bezig met heel andere dingen en af en toe gaan we er even tussenuit. Hier is het nog steeds mooi weer, een echte "oude wijven zomer". Jullie missen wat, de rozen bloeien nog steeds, eekhoorns in de tuin de specht in de boom en rondom vallen beukenootjes bij de vleet. Peter is zeer serieus aan de studie, zelfs nu, in de herfstvakantie, is hij naar Nijmegen vertrokken. Dit jaar is zijn GGZ-jaar. Vorige week naar de bokbierdag geweest, walgelijk druk, maar wel gezellig en het bokbier was prima. Je broer (P.I.) was er ook, maar aan het eind van de avond waren hij en Bram de weg een beetje kwijt. Neem er nog maar één Niels! We hadden eigenlijk nog naar Zweden gewild, maar HJ heeft allerlei afspraken en de tijd ertussen is net te kort om op ons gemak te reizen, we blijven nl. graag een paar dagen in Kopenhagen hangen. Dus blijven we nu thuis en doen allerlei klusjes zonder te haasten dat ik ergens heen moet.
    Ik stop met mij epistel, het inmiddels 18.30 uur en er zitten twee katten smachtend naar mij te kijken voor de Whiskas. HJ kijkt inmiddels ook maar meer voor de whisky dan voor de whiskas.
    Het allerbeste gewenst vanons, geniet er van en blijf schrijven. Ik ben weer helemaal bij met de reisverhalen en heb alleen wat foto's gemist. Leuk om te lezen wat jullie allemaal doen en niet doen. Frederieke, er is een kleine bijdrage voor goedkope handschoenen onderweg, kadootje voor je verjaardag.
    Groeten van Roelie en HJ.

• 16 Oktober 2006 - 20:51

Roy S:

Frederieke,

Gefeliciteerd met je verjaardag.

• 16 Oktober 2006 - 20:52

Roy S:

Ook felicitaties en groeten aan Niels

• 17 Oktober 2006 - 06:50

Eva:

Beetje jammer...een dag te laat! Maar alsnog heel hartelijk gefeliciteerd Fred! Hoop dat Niels ervoor heeft gezorgd dat je een top-verjaardag hebt gehad, maar daar heb ik alle vertrouwen in. Ga lekker verder genieten en ik houd ons hier in het Amsterdamse op de hoogte van alle ontwikkelingen!
    Kus Eva

• 17 Oktober 2006 - 11:15

Geert-jan:

Lieve Frederieke,allereerst van harte gefeliciteerd met je verjaardag en nog veel geluk en plezier in de rest van je leven! ja ook met Niels....
    Zo te zien blijft het mooie reizen maar door gaan en het genieten toch wel. Wat een prachtig land, dankzij een enthousiaste uitleg over jullie site en het lezen ervan gaat een collega van mij nu in jullie voetsporen treden de komende maanden.
    Wij, mijn vrouw en ik, hebben ook niet stil gezeten. De afgelopen tijd nog flink wat noten geraapt en het land bijgehouden. Vorige week naar New Castle geweest en daar een weekendje verbleven. Samen met collega's van Carine hebben we daar 20 mijl gelopen langs de kust in strijd met Duitse, Noorse en Engele teams om de jaarlijkse Engineers Walk daar te winnen.
    Je moet dus 20 mijl lopen langs prachtige ruïnes en kastelen en oh ja...ook nog 10 pubs met verplicht een Pint per pub en nog andere leuke engelse eet-tradities. We zijn geëindigd op de 2e plaats, de Duitsers hebben gewonnen. Deceptie alom, die lui blijven gewoon niet te vertrouwen!
    Maar goed het was gezellig , nooit geweten dat om 07.30 een halve liter toch best pittig is.
    De dag erna zijn we nog naar het kasteel geweest waar de film "Harry Potter" gedeeltelijk is opgenomen en nog naar Europa's grootste Mall. Ik had nooit gedacht dat winkelen zo leuk kon zijn.....en zo lang kon duren.
    Verder gaat alles hier z'n gangetje, Pippi leeft nog en krijst alles bij elkaar als we thuiskomen. Opa zit dagelijks met z'n rollator in het centrum van Hasselt de boel te bewaken. Het zonnetje schijnt en we denken nog steeds aan jullie..niet teveel want zoveel alcohol kunnen we nu ook weer niet aan.
    Fredje ik vind je kuif geweldig en niels ik jou ook. Carpe Diem!!!!

groetjes en een dikke knuffel G-J.

• 17 Oktober 2006 - 14:12

Odette:

Ik had het nog zo goed genoteerd; en in mijn agenda en in mijn telefoon.. En toch ben ik een dag te laat. Sorry!

Lieve Fred alsnog van harte gefeliciteerd meissie. Ik hoop dat je een top verjaardag hebt gehad en lekker samen met Niels hebt genoten!

Veel plezier samen en drie dikke verjaardagskussen!

• 17 Oktober 2006 - 14:16

Odette:

WOWWW Fred, wat is je haar mooi knapperd!